Druge storitve

Izberite področje storitve, ki vas zanima:

Sanacija izvrtin vpihov in izpihov

Za potrebe osuševanja talne toplotne izolacije, skozi tlak izvršimo izvrtine premera fi 50 mm. Te izvrtine po končanem osuševanju tudi saniramo. To storimo tako, da vsako posamezno izvrtino v pravilnih razmerjih zapolnimo z recikliranim izolativnim polnilom in hitrosušečim estrihom. Izolativno polnilo predstavljajo ostanki EPS embalažnega materiala, ki ga tako ponovno uporabimo in s tem prispevamo majhen košček k ohranjanju čistejšega okolja.

Sanacija izvrtine s hitrosušečim estrihom

Filtriranje zraka izpihov

Pri izpihovanju mineralne volne kot toplotno in zvočno izolativnega polnila v predelnih zidovih in tleh, se lahko v zrak sproščajo prašni delci. Ti prašni delci lahko pri občutljivih ljudeh povzročijo neprijetnost in celo alergijske reakcije. S pomočjo inovativne rešitve zračnih filtrov preprečimo uhajanje prašnih delcev v prostor, s čimer ohranimo dobre bivalne pogoje tudi tekom osuševanja.

Sestava filtra za zrak izpiha

Svetovanje pri odpravi vlage

Zraven opravljanja naših osnovnih storitev (merjenja vlage in osuševanja) strankam tudi svetujemo na različnih, z vlago povezanih, področjih. Tako npr. med odstranjem zidne plesni ali postavljanjem kondenzacijskih razvlaževalcev podamo še nekaj koristnih nasvetov, ki lahko obsegajo navodila o pravilnem zračenju notranjih prostorov v zimskih mesecih ipd. Lahko pa opravimo strokovno svetovanje kot storitev posebej.

Neutralizacija vonja in dezinfekcija

Med naše storitve spada tudi neutralizacija neprijetnih vonjav in dezinfekcija oz. razkuževanje notranjih prostorov.

Sanacije

Škodo, ki je nastala kot posledica vodne škode, v določenem obsegu tudi saniramo. Po dogovoru s stranko pa lahko v navezi s kooperanti in poslovnimi partnerji opravimo obsežnejše sanacije ometov, opleskov in talnih oblog.